De Zwem4daagse start op 19 augustus 2019

Nog
2 3 3
dagen

Algemene informatie Zwem4daagse

De Zwem4daagse is in 1970 voor het eerst georganiseerd in Deventer op initiatief van voormalig waterpolo-international Ruud van Feggelen. Sindsdien is het een grote publiekstrekker die jaarlijks meer dan 100.000 enthousiaste kinderen en volwassenen trekt.
Het aantal deelnemers verschilt per Zwem4daagse, van 50 tot 2000 deelnemers. Het basisconcept van de Zwem4daagse is: een afstand van 1000, 2000 of 4000 meter afleggen, verspreidt over vier dagen.

Iedereen kan meedoen aan de Zwem4daagse, van jong tot oud! Het zorgt voor een kennismaking met de zwemsport en veel plezier onder de deelnemers.

Veel zwemplezier!

Spelregels Zwem4daagse Emmeloord - Herfst

Afstanden: de af te leggen afstand per avond bedraagt minimaal 250 meter voor de jeugd (in totaal dus 4 x 250= 1000 meter) en voor de volwassenen minimaal 500 meter (in totaal dus 4 x 500 = 2000 meter).

Deelname: de deelname staat voor iedereen open die de zwemkunst voldoende machtig is. Dit houdt in dat je minimaal in het bezit moet zijn van een A diploma en zelfstandig moet kunnen zwemmen.

De kosten: bedragen €8,00 per persoon via inlevering van het opgaveformulier en directe betaling.

Opgave: voor deelname kunt u zich vanaf 1 oktober opgeven bij de kassa van zwembad het Bosbad tegen gelijktijdige betaling van de deelnemerskosten. Na betaling ontvangt u uw deelnemerskaart. Deze kaart dient iedere keer dat u komt zwemmen, ingeleverd te worden bij de startplaats en u ontvangt deze dan steeds bij de finish afgestempeld weer terug.

Medaille: alle deelnemers die met succes aan deze zwem4daagse hebben deelgenomen krijgen de speciaal ontworpen medaille (soortgelijk systeem als dat van de (loop)avondvierdaagse). De uitreiking van de medailles zal op donderdagavond vanaf 19:30 uur plaatsvinden in het zwembad. Randactiviteiten: om de zwem4daagse nog leuker te maken hebben wij ervoor gezorgd dat er iedere avond een leuk randprogramma wordt aangeboden.

Inlichtingen: voor inlichtingen omtrent de zwem4daagse kunt u kijken bij Contact.